• Verlichting

  Intro

  Technisch

  Wij verzorgen het ontwerp en de aanleg van lichtinstallaties in kantoren, bedrijven, scholen en woningen. Wij beschikken over alle kennis en ervaring om een verlichtingsplan op te stellen dat het beste bij uw situatie past en kunnen u duidelijk adviseren over de keuze van armaturen en bekabeling. Functionaliteit, energiebesparing, uitbreidingsmogelijkheden en onderhoud zijn daarbij vanzelfsprekend belangrijke aandachtspunten.

  Advies

  Of het nu gaat om productieruimtes, kantoren of scholen, verlichting is van groot belang voor het welzijn en functioneren van mensen. Daarnaast kan door de keuze van een goede verlichtingsinstallatie worden bespaard op energiekosten. Onze adviseurs hebben kennis van alle verlichtings-eisen die aan een werkplek worden gesteld en weten bovendien waar mogelijkheden voor besparingen liggen.

  Lichtmetingen

  We hebben de mogelijkheid om zelf lichtberekeningen te maken voor kantoren, parkeerterreinen, magazijnen en overige algemene ruimtes (receptie, vergader- en ontvangstruimtes, toiletten). Op basis hiervan kunnen wij een gepaste oplossing bieden indien de bestaande verlichting niet voldoet.